Opinie klientów
-
Ocena: (5/5)
Agnieszka D., W dniu: 19.07.2020
Świetna jakość i dobra cena. Każdy kto prowadzi paleo lifestyle będzie zachwycony!
Mąka z orzecha włoskiego – bardzo smaczna o wyraźnym orzechowym smaku i zapachu. Zabarwienie ciemniejsze niż w przypadku mąki arachidowej.
Wyraźny orzechowy smak mąki z orzecha włoskiego pozwala uzyskać pyszny chleb, ciasteczka, placuszki lub nadać zupełnie inny posmak dla mięsa mielonego.
Jest to produkt bardzo wartościowy pod kątem składu, zawiera: błonnik, magnez, żelazo, cynk, fosfor oraz witaminy A, E oraz witaminy z grupy B.
Wartość energetyczna w 100 g produktu:
Wartość energetyczna | 445,6kcal / 1874kJ /100g |
Tłuszcze | 16g |
– w tym tłuszcze nasycone | 1g |
Węglowodany | 27g |
– w tym cukry | 2g |
Białko | 48g |
Sól | 0g |
Informacja o alergenach
Może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały.
Zdrowie: | Prawidłowy cholesterol, Sprawne krążenie, Przeciwutleniacze, antyoksydanty |
---|---|
Alergeny: | gluten, orzechy, soja, sezam |
Ocena: (5/5)
Świetna jakość i dobra cena. Każdy kto prowadzi paleo lifestyle będzie zachwycony!