Opinie klientów
-
Ocena: (5/5)
Grzegorz T., W dniu: 21.03.2020
Polecam do naleśników. Super jakość.
Mąka migdałowa jasnobeżowa, delikatna mąka o typowym migdałowym smaku, reguluje poziom cholesterolu, a przy tym wykazuje pozytywny wpływ na mózg, wzrok i układ nerwowy.
Zawiera w swym składzie m.in. wapń, fosfor, potas, magnez, cynk, kwas foliowy oraz witaminy A, E oraz witaminy z grupy B.
Wartość energetyczna w 100 g produktu:
Wartość energetyczna | 429,2kcal (1806 kJ)/100g |
Tłuszcze | 15g |
– w tym kwasy nasycone | 1g |
Węglowodany | 23g |
– w tym cukry | 10g |
Białko | 51g |
Sód | 0g |
Informacja o alergenach
Może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały.
Zdrowie: | Prawidłowy cholesterol, Przeciwutleniacze, antyoksydanty |
---|---|
Alergeny: | gluten, orzechy, soja, sezam |
Ocena: (5/5)
Polecam do naleśników. Super jakość.