Opinie klientów
-
Ocena: (5/5)
Katarzyna H., W dniu: 19.01.2022
polecam
-
Ocena: (5/5)
Michał, W dniu: 18.01.2022
Świetna, najlepsza i niezastąpiona. Moja pierwsza Kala namak była jakiejś znanej renomowanej firmy bio i miała zapach szamba i myślałem że tak ma być, póki nie spróbowałem tej. Ta sól nie śmierdzi jak z kanalizacji tylko pięknie pachnie gotowanym jajkiem (a nie zgniłym). Zapach jest bardzo mocny, dużo intensywniejszy od tego kanalizacyjnego a w smaku jest wyraźnie mniej słona, zapewne w powodu udziału dodatków którym zawdzięcza aromat. Najlepsza do popcornu, ale serio póki mi się nie skończyła to używałem ją do wszystkiego. Niestety podczas gotowania cały aromat się ulatnia wypełniając nie tylko cała kuchnię, ale cały dom, dlatego najlepiej stosować ją do solenia na zimno, ewentualnie pod koniec gotowania. Aby obtoczyć w niej popcorn albo pistacje, najlepiej zmielić porcję na pył w młynku do kawy. Smak jest uzależniający że w pewnym momencie przesolony popcorn wypalił mi już czarną plamę na języku (zagoiła się za parę dni ale ja dalej jadłem)
-
Ocena: (5/5)
Grażyna M., W dniu: 03.06.2020
Taka sama jak poprzednia ;)
-
Ocena: (5/5)
Tomek, W dniu: 12.05.2020
Jajeczna sól, z racji swego aromatu idealnie zastąpi jajko w kuchni wegańskiej. Generalnie smaczna i do tego zdrowa.
-
Ocena: (5/5)
Mirosław K., W dniu: 28.11.2018
ok,polecam
-
Ocena: (5/5)
Kajetan C., W dniu: 21.09.2018
Nie spodziewałem się, ale... Faktycznie smakuje jak jajko. Myślałem raczej, że będzie subtelniejsza, ale nie jestem zawiedziony. W diecie wegańskiej, wspaniale rekompensuje jajeczny brak.
-
Ocena: (5/5)
Kamila K., W dniu: 29.05.2018