Opinie klientów
-
Ocena: (5/5)
Anna N., W dniu: 17.04.2023
Bardzo dobra jakość. Jem łyżeczką jak dżem, pyszne.
-
Ocena: (5/5)
Joanna Z., W dniu: 08.09.2021
Całkiem smaczny dżem z ziół, lubię pić rozmieszany w szklance z ciepłą wodą
-
Ocena: (5/5)
Aneta K., W dniu: 27.03.2021
Polecam
-
Ocena: (5/5)
Agnieszka S., W dniu: 11.12.2020
Smaczny i zdrowy produkt, dobrze wpływa na uregulowanie trawienia, dodatkowo ma anty bakteryjne i wirusowe działania jak również wzmacnia organizm po chorobach lub pobycie w szpitalu. To wszystko sprawdziłam i przetestowałam na sobie. Oczywiście każdy organizm jest inny i inaczej zareaguje na produkt ale przypuszczam, że zawsze będzie to pozytywna reakcja. Ja będę go używać jako profilaktykę i jednocześnie zdrowy i smaczny produkt.
-
Ocena: (5/5)
Bartosz, W dniu: 05.12.2019
Pastę znam od swojej koleżanki, bardzo ją zachwalała, potem wyczytałem o niej z książki o ultramaratończyku, postanowiłem spróbować, całkiem smaczny dżem ziołowy, skondensowana duża dawka ziół, myślę, że dobrze go jeść okresie jesienno-zimowym.
-
Ocena: (5/5)
Łukasz J., W dniu: 11.10.2019
Dobra dawka antyoksydantów
-
Ocena: (5/5)
Krzysztof F., W dniu: 17.05.2019
Bardzo dobre z hordenina swietne jeszcze gdy do diety dodamy oregano i oliwka( hydroksytyrozol ) zdecydowanie dobry pomysl.
-
Ocena: (5/5)
Krzysztof F., W dniu: 12.05.2019
Ja tam czekam właśnie na dostawe. Bardzo dobrze ,ze sklep wprowadził ten dżem a właściwie paste ziolowa. W Indiach jedzą to nawet dzieci od 5 r.z czy mlodsze. Główne składniki dzialaja na: Odporność Koncetracje Energie.
-
Ocena: (5/5)
Magiczny O., W dniu: 03.11.2015
Chyawanprash pyszny dżem...warto dodać co zawiera :Amla (agrest indyjski), pieprz długi, pistacja integerrima, szafran, ipomoea digitata, bala, tinospora cordifolia, szparag satavari, klarowane masło ghee, indyjski żeń-szeń, kora cynamonowa, cynamon, kudzu, olej sezamowy, gałka muszkatałowa, miód, szparag lekarski, bambus, lilia wodna, kardamon, haritaki (migdałecznik), goździk, indyjska róża kasztanowa, malwa, okrężnica bagienna, galas, irish root, lukrecja gładka, wasaka, trawa orzechowa (cyperus rotundus), drzewo sandałowe, kurkuma, rodzynki, sorbinian potasu, olej sezamowy, barszcz zwyczajny, cukier, kryształka kolankowata, fasola mungo, fasola złota, miechunka rozdęta i inne. Sposób użycia: 1-2 łyżeczki dwa razy dziennie przed posiłkiem. Idealny do smarowania wypieków. Chyavanprash można również rozpuścić w mleku lub w wodzie, uzyskując aromatyczny napój.(Komentarz przeniesiony ze starej wersji strony)
-
Ocena: (5/5)
Magiczny O., W dniu: 20.10.2015
Działa na mnie świetnie. Dla mnie pyszny, pikantno-słodki. (Komentarz przeniesiony ze starej wersji strony)
-
Ocena: (5/5)
Łukasz M., W dniu: 05.10.2015
Produkt godny polecenia. Dodaje wigoru i poprawia koncentrację. Panowie będą zadowoleni :) Polecam wersję 500 gr.