Pieprz cytrynowy Nanga to mieszanka o najlepszym możliwym składzie: zawiera jedynie skórkę cytrynową oraz pieprz biały i czarny. W przeciwieństwie do mieszanek innych marek, nie zawiera soli, cukru, wzmacniaczy smaku, ani regulatorów kwasowości.
Pieprz cytrynowy to doskonały dodatek do wszystkich dań, do których najczęściej używamy pieprzu i cytryny, a więc do mięs, ryb i sałatek. Szczególnie polecany jest do ryb i mięs smażonych, pieczonych i grillowanych. Można go również wykorzystać do marynat i różnego rodzaju sosów, a niektórzy używają go do zaostrzenia smaku koktajli warzywnych, a nawet owocowych.
Połączenie dwóch odmian pieprzu ze skórką cytrynową nadaje potrawom wyrazisty smak i dobrze skomponowany aromat, w którym wyczujemy ostrość czarnego pieprzu i kwaśną nutę cytryny oraz charakterystyczny zapach subtelnego pieprzu białego.
Skórka z cytryny – 82%, pieprz czarny, pieprz biały.
W zależności od partii stopień rozdrabniania może się różnić.
Jakość oferowanych produktów jest dla nas bardzo ważna. Testujemy każdą partię ziół w naszym laboratorium.
Do produktu Pieprz cytrynowy dział jakości naszego Maglabu może dostarczyć:
W takim przypadku prosimy o kontakt e-mail
Zapisz się do naszego newslettera, aby otrzymywać informacje o nowościach i promocjach w naszym sklepie.
Telefon
+48 533 633 306
Email
sklep@magicznyogrod.pl
Nasz zespół obsługi klienta jest do Państwa dyspozycji w dni robocze w godzinach:
od 7:00 do 16:00
Obserwuj nas